De toekomst van procesmanagement

Luister mee naar Dr. Ing. Pascal Ravesteijn als hij uitlegt hoe de rol van procesmanagement bijdraagt aan business transformatie en innovatie. Daarnaast zal op basis van wetenschappelijk onderzoek inzicht worden gegeven in welke bijdrage procesmanagement hier wel en niet aan kan leveren. 

Of wij het nu willen of niet technologische ontwikkelingen hebben een impact op de maatschappij en het bedrijfsleven. Ook in Nederland vinden er dagelijks transformaties plaats.

  • Maar wat is de rol van procesmanagement en hoe draagt dit bij aan business transformatie en innovatie?
  • En volstaat alleen aandacht voor Business Proces Management methodes en technieken in transformaties?

Meer over uw spreker Pascal Ravesteijn

Dr. ing. Pascal Ravesteijn is lector Procesinnovatie en Informatiesystemen aan Hogeschool Utrecht. Hij heeft een passie voor de mogelijkheden die IT biedt als driver van innovatie in de besturing en optimalisering van bedrijfsprocessen. 

Naast zijn werkzaamheden voor Hogeschool Utrecht is Pascal voorzitter van het BPM-Forum, bestuurslid van ‘The International Information Management Association’ (IIMA) en editor van het wetenschappelijke ‘Journal International Technology and Information Management’ (JITIM).

Pascal Ravesteijn is in 2011 gepromoveerd bij Universiteit Utrecht op een onderzoek naar de implementatie van BPM-systemen.

Woon deze praktijkcase ook bij!

Wilt u ook deze praktijkcase bijwonen? Meld u dan vandaag nog aan voor deelname aan dit congres. Ga naar het aanmeldformulier.