Nieuws

Congresnieuws 24 oktober 2017

Process Mining: op zoek naar slimme inzichten

Door de groeiende mogelijkheden van nieuwe technologieën, kunnen organisaties steeds meer (commerciële) waarde ontsluiten aan data. Eén van de methodes hiervoor, die steeds meer aandacht krijgt in het data management speelveld, is process mining – een techniek die op een efficiënte manier heel veel data doorspit, op zoek naar slimme inzichten.

+ Lees meer
Persbericht 17 oktober 2017

De verborgen kracht van Process mining

De verborgen kracht van Process mining geeft ondernemingen een hedendaags antwoord op zowel bedrijfsproces optimalisaties, monitoring als ook compliance. Het mooie van Process Mining is dat de visuele weergave geschikt is om zichzelf uit te leggen. “We ervaren vaak hoe klanten hun eigen intuïtie naast onze process mining resultaten neerleggen. Dat biedt een veel tastbaarder resultaat, zodat medewerkers zichzelf kunnen overtuigen van hun eigen resultaat”, aldus Jan Vianen, Managing Partner. “Onze consultants hebben allemaal ervaring met IT-trajecten en procesimplementaties, maar wij blijven een Management Consultancy bureau”.  De mede-oprichter van het bedrijf gaat prat op een menselijke borging in de organisatie, gericht op procesverbetering. Hij vertelt dat hij in het verleden uitgebreid ervaring heeft opgedaan met IT-trajecten bij diverse ondernemingen in diverse landen en dat niets zo belangrijk is als het begrijpen van de cultuur en werkwijzen van de klant. Alleen dan kun je maximaal bewustzijn creëren en een succesvol veranderteam neerzetten.

+ Lees meer
Persbericht 13 oktober 2017

Robotisering als start van een optimaal proces

Onder druk van digitale veranderingen en nieuwe technologische mogelijkheden moeten bedrijfsprocessen op grote schaal anders worden ingericht. Onverschillig of het gaat om het integreren van grote kernsystemen bij een bank of een telecombedrijf, dan wel het verzamelen en invoeren van over diverse systemen verspreide informatie. Het moet allemaal sneller, beter en meer kostenefficiënt.

In deze blog belicht ik hoe bedrijven een begin kunnen maken met Business Proces Management (BPM) door te starten met Robotic Process Automation (RPA): het robotiseren van handelingen en taken die traditioneel door mensen werden verricht.

+ Lees meer
Partnernieuws 20 april 2017

Blockchain

Blockchain wordt gezien als de belangrijkste technologische ontwikkeling van dit moment. Deze technologie zorgt er voor dat u veilig een transactie kunt doen met een andere partij zonder tussenkomst van derden.

+ Lees meer
Congresnieuws 05 juli 2017

Sessie Jacques Pijl

Hoe kunnen organisaties sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren? In een nieuwe tijd. Dat is de belangrijkste bedrijfskundige vraag van deze tijd.

 

+ Lees meer
Congresnieuws 30 augustus 2017

The unstoppable trends transforming process automation

The key to successful business operations is constant innovation. However, mundane, repetitive tasks and inflexible processes can often take up a knowledge worker’s valuable time. This could hinder the flow of great ideas, reduce productivity and take away from the creation and sustainability of a great customer experience.

+ Lees meer
Congresnieuws 30 augustus 2017

De toekomst van procesmanagement

Luister mee naar Dr. Ing. Pascal Ravesteijn als hij uitlegt hoe de rol van procesmanagement bijdraagt aan business transformatie en innovatie. Daarnaast zal op basis van wetenschappelijk onderzoek inzicht worden gegeven in welke bijdrage procesmanagement hier wel en niet aan kan leveren. 

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen